2

Onze Partners

Bij Jouw konijn geloven we in de kracht van samenwerken. Niet zozeer met de grote jongens, maar met kleine leveranciers en partners die met ons mee willen denken om onze producten naar een topniveau te brengen. Die kwaliteit die je van ons gewend bent, komt voort uit deze samenwerkingen.

Sherpa

In onze zoektocht naar een leverancier kwamen we via via terecht bij Joost van Sherpa. Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Joost vertelde ons over zijn sociale leer- en werkplek in Soest. Daar ligt in de bossen, achter Paleis Soestijk, Landgoed Pijnenburg. Op dit landgoed werken dagelijks cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Een groep van gemiddeld 14 mannen in de leeftijd van 20 tot 65 jaar onderhoudt het bos. De groep kapt bomen, snoeien de struiken en kloven het hout.

 

Het openhaardhout, de zelfgemaakte producten en de kerstbomen worden hier verkocht voor bedrijven en particulieren, maar sinds kort wordt er ook hard gewerkt aan onder andere onze hooiruiven en toiletbakken. Joost maakt eerst mallen, zodat de mannen van de bosgroep zelfstandig en enthousiast aan de slag kunnen met het maken van onze producten. Daarna gaan deze mannen aan de slag met zagen, boren en timmeren, zodat jullie konijnen de mooiste hooiruiven krijgen die er bestaan.

 

Wij begrijpen dat met de keuze voor deze partner, de mogelijkheid bestaat dat onze hooiruiven en toiletbakken niet altijd op voorraad zijn. Maar liever een kwalitatief goed product dat met zorg en liefde is geproduceerd. Dus wil je voor jouw konijnen zo’n prachtige hooiruif? Laat het ons snel weten, dan zorgen we dat ze op Landgoed Pijnenburg voor jou aan de slag gaan.

Sherpa - hooiruiven - jouw konijn

De producten van Sherpa

Bekijk alle handgemaakte producten voor jouw konijn!

De waardering van www.jouwkonijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2428 reviews.