Een verzekering bij Figo

Jouw Konijn en Figo vinden het belangrijk dat onze konijnen de zorg krijgen die zij verdienen.

Verzeker jouw konijn

Op jouw konijn ben je zuinig, dat begrijpen wij maar al te goed.

Iedereen die wel eens met zijn konijn naar de dierenarts is geweest, weet dat de rekening daarvan een onaangename verrassing kan zijn. Zoals je weet kunnen konijnen heel kwetsbaar zijn en is er vaak spoed aan de orde. Je zult zien dat dit altijd op een moment komt, wat jij niet had voorzien. Zoals in het weekend of precies wanneer jouw dierenarts geen dienst heeft. Dan zijn de financiële verrassingen vaak nog onaangenamer.

 

Wil jij jouw konijn in de toekomst de goede zorg kunnen geven, zonder je af te vragen, of je je dat op dat moment kunt veroorloven?

 

Zorg dan dat jouw konijn juist verzekerd is. Met Figo weet je dat jouw konijn altijd voorzien is van de juiste hulp en geholpen kan worden, of jou dat nu financieel goed uitkomt of niet.

Waarom verzekeren bij Figo?

Figo is al meer dan 45 jaar dé specialist in huisdierenverzekeringen.

iconen_jk-petplan_landingspagina_declaratie

Uw declaratie
snel uitbetaald

iconen_jk-petplan_landingspagina_klantenservice

Klantenservice met
huisdierspecialisten

iconen_jk-petplan_landingspagina_dierenliefhebber

Van dierenliefhebbers,
vóór dierenliefhebbers

Wat kost een verzekering voor mijn konijn?

Een konijnenverzekering kost gemiddeld tussen de € 10 tot € 30 per maand. Hiervoor is geen algemeen vast bedrag te noemen, want de premie wordt namelijk gebaseerd op de leeftijd en het ras van het konijn. Ook de postcode van jou als eigenaar is van invloed. Omdat al deze factoren per konijn verschillen, verschilt ook de premie per konijn.

Is een identificatiechip noodzakelijk om mijn konijn te verzekeren bij Figo?

Ja, Figo stelt het chippen van verzekerde huisdieren verplicht. Figo accepteert enkel declaraties voorzien van een chipnummer. De kosten voor het chippen worden bij Figo tot 90% vergoed. (op basis van je gekozen vergoedingspercentage)

Waar kan ik mijn konijn laten chippen?

Jouw konijn kan je laten chippen bij de dierenarts. Daarna kan je met het chipnummer een verzekering afsluiten voor jouw konijn. De kosten voor het chippen worden bij Figo tot 90% vergoed. (op basis van je gekozen vergoedingspercentage)

Het chippen van jouw konijn kan ook bij Chews&Nibbles in Breda. Neem contact op >

Krijg ik korting als ik meerdere konijnen verzeker?

Het is verstandig om al jouw konijnen tegen ongeval en ziekte te verzekeren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Figo stimuleert verantwoord huisdierenbezit. Daarom krijg je bij Figo vanaf het tweede verzekerde konijn 5% premiekorting voor al jouw verzekerde huisdieren. Wist je trouwens dat je 3% korting krijgt op je jaarpremie als je deze in één keer betaalt? En wist je dat je maar liefst 25% op je jaarpremie kunt besparen? Figo biedt sinds 1 januari 2015 de mogelijkheid aan om een vrijwillig eigen risico van €250 per jaar te nemen.

Wordt preventieve zorg voor mijn konijn vergoed?

Figo heeft een preventiebudget in de verzekering zitten voor preventieve zorg, zoals: vaccinaties, titerbepaling, gezondheidscontroles en parasietenbestrijding.

Wat gebeurt er met mijn verzekering als mijn konijn overlijdt?

We kunnen ons voorstellen dat je in de emotionele tijd rond het overlijden van je huisdier niet direct aan je verzekering denkt. Het stopzetten van de verzekering kan daarom met terugwerkende kracht in orde gemaakt worden.

Wist je dat bij Figo de euthenasie en crematie ook worden vergoed?

Sluit een verzekering af

Verzeker je konijn(en) en voorkom hoge dierenartskosten.

Sluit een verzekering af

Verzeker je konijn(en) en voorkom hoge dierenartskosten.

Alle links op deze pagina zijn affiliate links.

De waardering van www.jouwkonijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2428 reviews.