Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Alle bestellingen worden behandeld binnen 1 tot 3 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. We zullen je dan ook per mail of telefonisch informeren.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€5,00 voor bestellingen in Nederland en België
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

 

Alle pakketten worden verzonden door TNT of DPD.

DPD Pakketdienst:

Jouw bestelling is te volgen met een track en trace code. Deze ontvang je automatisch per mail. De zending wordt 1x aangeboden. Daarna wordt de zending bij de buren of een servicepunt geleverd en heb je 7 dagen de tijd om de zending hier af te halen.

Wanneer het pakket binnen twee weken niet is opgehaald bij de afhaallocatie, zal het pakket naar ons teruggestuurd worden. Wij zullen dan contact met je opnemen over de verdere verwerking van jouw bestelling.

 

TNT Pakketdienst:

Jouw bestelling is te volgen met een track en trace code. Deze ontvang je automatisch per mail. De zending wordt 1x aangeboden. Ben je niet thuis, dan geven ze je pakket af bij de buren of bij een PostNL-punt in de buurt. Ze laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

Wanneer het pakket binnen een week niet is opgehaald bij de afhaallocatie, zal het pakket naar ons teruggestuurd worden. Wij zullen dan contact met je opnemen over de verdere verwerking van jouw bestelling.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

In verband met de drukte door de Coronacrisis, merken we dat het heel druk is bij de bezorgdiensten. Wij kunnen hier helaas niets aan doen, maar proberen dit te bespoedigen door je pakket zo snel mogelijk bij de bezorgdiensten aan te bieden.

De waardering van www.jouwkonijn.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 466 reviews.