Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Alle bestellingen worden behandeld binnen 1 tot 3 werkdagen.

De pakketdienst komt bij ons de pakketten van dinsdag tot en met vrijdag ophalen. Bestellingen op vrijdag na 14:00 uur, worden de opvolgende dinsdag verzonden.

Mocht een product onverhoopt niet voorradig zijn, dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. We zullen je hierover per mail of telefonisch informeren.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€7,00 voor bestellingen in Nederland en België

 

Alle pakketten worden verzonden door de DPD.

DPD Pakketdienst:

Jouw bestelling is te volgen met een track en trace code. Deze ontvang je automatisch per mail. De zending wordt 1x aangeboden. Daarna wordt de zending bij de buren of een servicepunt geleverd en heb je 7 dagen de tijd om de zending hier af te halen.

Wanneer het pakket binnen twee weken niet is opgehaald bij de afhaallocatie, zal het pakket naar ons teruggestuurd worden. Wij zullen dan contact met je opnemen over de verdere verwerking van jouw bestelling.

We merken we dat het nog steeds heel druk is bij de bezorgdiensten. Wij kunnen hier helaas niets aan doen, maar proberen dit te bespoedigen door je pakket zo snel mogelijk bij de bezorgdiensten aan te bieden.

De waardering van www.jouwkonijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2391 reviews.