Product retourneren?

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 30 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 7,00 euro per pakket. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Jouw konijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@jouwkonijn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Hierbij vind je het modelformulier voor herroeping.

 

Items die voor jou persoonlijk zijn gemaakt, op maat of met jouw instemming veranderd, kunnen niet retour. Dit geldt ook voor voedseldieren, diepvries, planten en bouwpakketten die in elkaar zijn gezet voor en/of door uzelf.

 

Een product mag uit de verpakking gehaald worden, wel moeten labels en etiketten onbeschadigd blijven om recht te hebben op retour. Indien er schade of gebruikssporen aanwezig zijn kunnen wij een korting op het retourbedrag toepassen van het oorspronkelijke bedrag.

 

Retour adres

Je kunt jouw bestelling retourneren naar onderstaand adres:

Concordiastraat 27

4811 NA

Breda

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@jouwkonijn.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

De waardering van www.jouwkonijn.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 2202 reviews.