Elk konijn verdient geluk!

Er zijn zoveel konijnen die niet de liefde en het geluk krijgen dat ze verdienen. Dat willen wij veranderen. Voor elke geluksbox die we verkopen, doneren we 1 euro aan konijnen die wel wat extra geluk verdienen. Hieronder een overzicht van de projecten die we steunen met de geluksboxen van Jouw konijn.

 

KANS konijn

KANS Konijn is een project van Ilse Pos, van Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen. Bij deze opvang, vind je alleen konijnen die zijn doorverwezen door een dierenarts of een collega-opvang, omdat zij deskundige verzorging nodig hebben, bijvoorbeeld bij ziekte, aandoeningen, angst en/of agressie.

 

Vaak zijn dit konijnen die door hun eigenaar zijn opgegeven of waarvan de zorg zo groot wordt dat de eigenaar aangeeft dit niet meer zelf te kunnen. Ilse verzorgt ze zo lang als nodig en zorgt dat de konijnen weer gezond zijn, goed in hun vel zitten en niet meer angstig of agressief zijn tegenover mensen. Pas dan worden zij herplaatst.

 

Het verzorgen van konijnen met een indicatie is duur: langdurig verblijf, huur bedrijfsruimte, medicijnen, speciale huisvesting, speciaal voer etc. Daarom steunen we dit project graag via onze geluksboxen.

 

Wil je meer weten of KANS konijn, kun je kijken op de website van Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen. 

kanskonijn ilse pos
De waardering van www.jouwkonijn.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 662 reviews.