3 activiteiten voor jou en jouw konijn

Het is natuurlijk niet fijn om altijd maar thuis te zijn, maar het betekent wel dat je wat extra tijd kunt besteden aan je konijn(en). Wat kun je nu doen met en voor je konijnen, zodat je je niet gaat vervelen en de band tussen jou en je snoetje(s) nog beter wordt! We geven je drie tips:

1. DE KEUKEN IN EN BAKKEN MAAR:

Wij zijn bij Jouw Konijn dol op het bedenken en zelf maken van gezonde snacks voor onze snoetjes. In het boek vind je diverse recepten, maar eentje zullen we vandaag delen, zodat jij lekker aan de slag kunt. Bunny Knabbel uit België heeft de bunnycookies voor jullie uitgeprobeerd en was zeer te spreken ;-). Download hier het recept.

2. DENKSPELLETJES OEFENEN

Wist je dat konijnen heel slim zijn en het superleuk vinden om nieuwe dingen te leren? Zo doen ze dolgraag denkspelletjes, zeker als er aan het einde een beloning volgt 😉 Je kunt natuurlijk een denkspel kopen, maar je kunt ook zelf creatief aan de slag.

3. SNACKROL MAKEN:

Heb jij al eens een box besteld bij jouw konijn? Dan heb je deze prachtige kokers in huis. Heb je ook een appelboor in huis? Dan kun je met deze appelboor gaten maken in de koker. Zorg dat de koker zowel boven als onder afgesloten is met de deksel, anders deukt de koker in. Heb je drie of vier gaten gemaakt? Vul dan de koker met kleine snackjes en veel plezier!

 De waardering van www.jouwkonijn.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 704 reviews.